Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Lea Hvidt X Vandaya (Danish)

Lea Hvidt X Vandaya (Danish) - Vandaya

Lea Hvidt X Vandaya (Danish)

Lea Hvidt Kessler Blog Post 

Lea Hvidt Kessler har skrevet et blogindlæg om smykker, men ikke bare smykker, vores smykker og hendes forlovelsesring. Læs hendes indlæg nedenfor:

Stop lige op her engang! Og tjek så lige mine fine nye armbånd!

Egentlig går jeg ikke rigtig med smykker. Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor, for jeg synes det kan se så flot og fedt ud på andre, men når jeg selv får det på, er det bare ikke rigtig det samme. Og dog, min nye ring, min meget flotte forlovelsesring, kan jeg nu slet ikke forestille mig ikke at have på! Ja faktisk sover jeg også med den på! Jeg føler mig en lille smule Gollum agtig, sådan helt nøgen uden den, jeg mangler bare at kalde den My precious! Men jeg kan sagtens nå dertil!

Nå nok om det! Mine armbånd!

Jeg har fået endnu en smykke addiction. Det er utroligt, så hurtig tingene kan ændre sig! Jeg har kigget på de her super fede armbånd, hvis du spørger mig, MEGET længe! Og nu er der endelig en dansk webshop som forhandler dem, nemlig Vandaya.com. Jeg er vild med de her fine tassels, som pifter et hvert outfit op til næste niveau! Tassels armbåndene fås i flere farver og jeg skal da have en af hver, det er da klart! Den farve jeg har på på billedet, hedder Salmon og den kan du finder lige HER! Disse armbånd er iøvrigt forgyldt med 24K guld. De er SÅ fede!!

De to andre armbånd er også fra Vandaya.com og de giver den perfekte helhed i sammenspil med tassel armbåndet. Det glatte armbånd er forgyldt med 18K guld og det finder du HER!, det sidste armbånd er forgyldt med 24K guld og det finder du HER!

Jeg glæder mig til at jeg skal lufte mine nye armbånd og ikke kun selv sidde og stirre forelsket på dem alene i min stue. Jeg ved ikke helt hvornår det bliver aktuelt! Bryllupsplanlægningen driller mig helt vildt lige for tiden, så jeg føler nærmest jeg svigter når jeg forlader min computer og en halv million mails som ikke rigtig går min vej lige nu. Men intet er jo så skidt, at det ikke er godt for noget andet! Jeg ved det bliver godt! -Og det skal dælme fejres med mine nye tassels når jeg kommer så langt;)

De allerbedste hilsner

Lea Hvidt 

Dette blog post er skrevet af Lea Hvidt på https://leakessler.dk/ og er lavet i samarbejde med VANDAYA. 

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

All comments are moderated before being published.

Read more

Mathilde Kofod X South Africa - Vandaya

Mathilde Kofod X South Africa

Holiday babe Mathilde Kofod has been a trip to South Africa with her favorite Vandaya jewelry. The result became a spectacular series of pictures from the South African nature.  ...

Read more